Servicii

La S.C. Lahorama Trading S.R.L. va oferim o gama variata de operatiuni pentru intretinerea sau repararea jantelor si anvelopelor autoturismului dumneavoastra.

Serviciile noastre:

  • Reparatii Anvelope
  • Echilibrare Roti
  • Indreptari Jante
  • Montare / Demontare Anvelope
  • Presiune Aer / Azot
  • Geometrie 3D

Reparatii Anvelope

La S.C. Lahorama Trading S.R.L repararea si vulcanizarea anvelopelor constituie o adevarata operatiune tehnica, care va permite sa va continuati drumul fara riscuri si fara griji. Sectiunea de vulcanizare si service roti este echipata cu aparatura performanta si de cea mai buna calitate.

Echilibrare Roti turisme si camioane

Echilibrarea rotilor consta in uniformizarea masei rotii in jurul axei de rotatie, pentru a elimina vibratiile. La Vulcanizare Auto Voluntari, echilibrarea rotilor se face in mod sistematic atunci cand va schimbati pneurile.

Echilibrarea rotilor de camioane se realizeaza cu plumbi sau granule (se introduc in anvelopa ,in mers aceasta se autoechilibreaza)

Indreptari Jante

In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii, iar folosirea acesteia in aceste conditii nu este deloc benefica.

Montare / Demontare Anvelope

Montarea si demontarea anvelopelor este realizata de catre personalul nostru specializat, ce utilizeaza aparatura de ultima generatie in domeniul auto, pentru rezultate excelente.

Presiune Aer / Azot

Folosirea azotului in anvelope mentine presiunea corecta si reduce toate problemele asociate cu dezumflarea. Azotul este folosit in anvelope pentru a evita pierderile prin peretii anvelopei.